Promičemo izvrsnost

Stručna znanja, praktična i pouzdana rješenja

Uz neosporivo znanje i iskustvo, naše ambicije i standard su visoki te sa sigurnošću jamčimo trud, profesionalnost i što je najvažnije, rezultate.

Tvrtka AT ITPS d.o.o. postoji od 2017. godine kao grupa stručnih i iskusnih ljudi koji se bave sustavima daljinskog grijanja i poslovima vezanim uz toplinarstvo. Također izvodimo puštanje u rad, servisiranje i održavanje stambenih individualnih toplinskih podstanica još od njihove prve ugradnje u Republici Hrvatskoj 2006. godine.

Trenutno održavamo više od 3000 individualnih toplinskih podstanica samo u gradu Zagrebu. Svi naši serviseri imaju zvanje ovlaštenog servisera tvrtke DANFOSS te u suradnji sa sestrinskom tvrtkom AEROTEH vršimo distribuciju, inženjering, puštanje u pogon i servis svih DANFOSS proizvoda u zgradarstvu.

Obzirom da su neki od naših djelatnika pioniri ugradnje razdjelnika toplinske energije u suradnji s tvrtkom SIEMENS, već 20 godina nudimo usluge ugradnje, daljinskog očitavanja potrošnje te dostave podataka energetskim subjektima.

Za razliku od ostalih servisnih tvrtki vezano za bilo kakvu reklamaciju ili intervenciju, jamčimo osposobljavanje sustava grijanja u roku od 24 sata. Od 2019. godine tvrtka AT ITPS je registrirana kao kupac toplinske energije te je time postala prva tvrtka u Republici Hrvatskoj koja nudi cjelovitu uslugu vezanu uz toplinarstvo.

Naši partneri